AANBOD

Kies wat bij jou past & we gaan samen aan de slag!

 

CHRISTFULNESS

TRAINING // Leven in het hier en nu in Zijn Aanwezigheid.

Ontwikkel een genadevolle houding. Word je bewust van gewoontepatronen & ontwikkel nieuwe keuzes. Leer leven met Aandacht. Kom op adem & tot rust bij God. Leer hoe stressgevoelens, aangeleerde leefpatronen, gedachten die voor jou niet helpend zijn of het gevoel dat jouw omgeving jou geeft, op te merken, met een milde houding. Leer hoe jij je weer kunt opladen, vanuit Gods Genade.

WALK MEDITATION

20 minuten PODCAST

Tijdens deze loopmeditatie ga je met jezelf aan de slag.

Al wandelend ‘scan’ jij jezelf.
Je wordt via de podcast door Joline Zuidema begeleid.
Het gaat tijdens deze Loopmeditatie niet om de route van A naar B. De eindbestemming van deze route is het (beter of opnieuw) leren waarnemen van jouw gevoelens en gedachten. Je wordt je bewust van de stappen die je zet en de natuur waarin je loopt. 

Deze bewustwording wordt daarnaast gekoppeld aan jouw zintuigen: door aandacht te geven aan de omgeving waarin je loopt, word je via deze oefening gestimuleerd om zelf als Gods Schepping zijnde, met aandacht de Schepping om je heen te ervaren. Je ontvangt deze podcast als download voor €10,00.

LEV - COACHING

Bomen over jezelf - de boom als metafoor 

De vier delen van LEV zijn:

  • De wortels

  • De stam

  • De kern

  • De kroon

SPEAKER

persoonlijk - positief - concreet - 

vertaalslag naar doelgroep - interactief 

Ik wordt voornamelijk gevraagd om te spreken bij

  • jongeren

  • groepen die meer willen leren over stilte en rust of zich aangesproken voelen door mijn werk.

  • jongvolwassenen
  • groepen die zelf een (theologisch) thema aandragen.

  • 'Video-preek' is mogelijk.

GASTDOCENT / BEGELEIDER
LEERLINGEN & STUDENTEN

enthousiast - interactief - gepassioneerd - oog voor het groepsproces en het gesprek - zingeving & levensvragen

Één van mijn grote werkliefdes is voor de klas staan. Met heel veel plezier heb ik afgelopen jaren gewerkt in het voortgezet onderwijs. Leerlingen zijn prachtig gedurende hun middelbare school - periode. Jongeren zijn echt, ze zijn puur en soms vliegen ze uit de bocht. Juist het onverwachte maakt mij scherp. Het helpen ontwikkelen van een eigen mening of visie en helpen inzien waar hun kracht ligt, motiveert mij.

Elke leerling of student is uniek geschapen door God en dus geliefd. Wat een mooie intentie om tieners en jongvolwassenen vanuit die visie te benaderen. Niet enkel focussen op gedrag maar het gesprek van hart tot hart aangaan. 

Geloofsgesprek. Zingeving. Levensvragen. Talent. Identiteit. 

Positieve benadering, persoonlijke groei, vertrouwen en openheid als kernwaarden.
'They don’t care how much you know,
until they know how much you care.'
 

Je kunt mij boeken voor jouw school als gastdocent of begeleider van studenten. 

THE SOUND OF SILENCE

WORKSHOP // Stiltewandeling 

Stiltewandelingen zijn er op gericht om jezelf te ‘scannen’. De relatie met jezelf en hoe je in contact staat met God. Je gaat dit ontdekken aan de hand van een aantal vragen waarmee je de wandeling instapt en door wat zich aandient in de natuur. Joline Zuidema zal je gedurende de vragen en overdenkingen, stilstaand en al wandelend begeleiden en zo je hoofd & hart tot stilte brengen. We ronden de wandeling af door met elkaar hierover door te praten.


Voor wie? Voor groepen of als individu. Locatie: Het kan zo zijn dat je zelf een natuurplaats kent waar je graag komt. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden in de omgeving Rhenen, Wageningen, Ede en Veenendaal. Neem contact op om mogelijkheden te overleggen.

PASTOR / VERTROUWENSPERSOON
VOOR JOUW SCHOOL OF ORGANISATIE


'Gelukkig zijn' is een hoog Westers streven. Een leven met Jezus is niet automatisch een zorgeloos, succesvol leven waarin alles je voor de wind gaat. Toch mogen we leven vanuit de Hoop dat God ons leven stuurt en het beste met ons voorheeft. Vanuit dit perspectief loop ik graag voor een korte of langere periode met je mee op binnen jouw organisatie om na te denken over de (gewenste) christelijke cultuur en de ruimte die er is voor geestelijke vitaliteit en welzijn van medewerkers. 

Dit kan in verschillende vormen. Denk aan:

- bedrijfspastor
- schoolpastor
- wandelcoaching
- meedenken over identiteit 
- het verzorgen van dag- of weekopeningen

- intervisie gericht op zingeving 
Als (klein)dochter uit een ondernemersfamilie en vanuit mijn theologische achtergrond, kijk ik graag met je mee.

AWAKE MY SOUL

WORKSHOP //  Beeldmeditatie 

Strik je veters goed vast en haal diep adem... Kijk met aandacht om je heen, sta even stil en neem alles in je op. Je gaat een route lopen waarbij beelden tot je zullen spreken. Naast een reflectie op de beelden die je ziet, reflecteer je ook op wat deze voor jouw eigen leven en vooral jouw zoektocht naar of relatie mét God betekenen.


Deze beeldmeditatie kan zowel individueel als ook door groepen worden aangevraagd en is daarmee geschikt voor middelbare scholen, verenigingen, groepen en kerken (bv. een gemeentedag). De route kan zowel binnen als buiten (tip!) worden uitgezet.

SOULFUL MAMA - CHAPTER 1 & 2

Rust en balans voor mommy's (to be)

Jij bent een multi-vrouw met een volle agenda. En je allermooiste en belangrijkste rol is dat jij moeder wordt of al bent. Voor je gevoel staat je kindje op nummer 1. Je merkt dat je middenin het leven staat. Maar soms word je geleefd, of voel je weinig ruimte voor jezelf.
Of je bent zwanger en wil bewuster stil te staan bij je veranderende lichaam en het groeiende kindje in jouw buik.

Speciaal voor jou ontwikkelde ik 2 programma's. 
SOULFUL MAMA - CHAPTER 1: mommy's to be is voor alle aanstaande moeders. We staan stil bij jouw fysieke verandering en gedachten en gevoelens. We komen tot rust, in Gods Aanwezigheid. 
SOULFUL MAMA - CHAPTER 2: mommy's, the real hero's is voor alle moeders, met 1 of meerdere kinderen, met het verlangen om een avond aan zichzelf of vriendinnen cadeau te doen. Gun jezelf een avond om op adem te komen. Bij jezelf en bij God.
Via verschillende oefeningen die we doorlopen. 


Dit programma is tevens aan te vragen voor verloskundigenpraktijken, vriendinnengroepen, zwangerfitgroepen of moedercafé's.

BALANCE & GRACE

Programma Balans in je dagelijks leven

Herken jij dat je zoekt naar balans en begrenzing in je werk, studie en privé? Ben je bezig met de juiste dingen, met datgene wat jou gelukkig maakt? Wat zijn energielekken en vanuit welke vaste patronen leef jij? We gaan het met elkaar ontdekken. We bekijken jouw huidige en gewenste situatie en maken dit concreet. Dit pakket bestaat uit een intake (telefonisch of per mail), huiswerkopdracht (week 1), een sessie in mijn praktijkruimte, een verslag n.a.v. dit gesprek als naslagwerk/werkdocument voor jezelf, huiswerkopdracht (week 2) en een (telefonisch) nagesprek waarin we na een aantal weken de balans opmaken. Daarnaast gaan we op zoek naar de rol die God speelt in jouw leven m.b.t. het thema 'Balans' en koppelen dit aan het thema ‘Genade’.