SOULFUL MAMA - CHAPTER 1 & 2

Investeer in jouw tijd en ruimte als (aanstaande) moeder. 

Chapter 1: MOMMY'S TO BE

Je bent zwanger, wat een wonder! Het groeien van je kindje is geen vanzelfsprekendheid. Wel een Godsgeschenk. Overal om je heen wordt je geprikkeld in winkels en magazines, die jou vertellen hoe je  je voorbereidt  op de komst van je kindje. Maar heb je ook voldoende tijd, rust en aandacht gegeven aan jouw veranderende lijf en leven?

Je bent prachtig met je mooie, groeiende buik. Maar eerlijk is eerlijk, soms is het best even zwaar. Fysiek, mentaal.

In deze sessie mag je tot jezelf en bij God komen. We gaan aan de slag met aandachtsoefeningen, een bodyscan, de ademhaling en staan stil bij de verwondering van jouw lichaam en het kindje dat daarin groeit. Kom tot rust en wordt je bewust van deze gewaarwordingen. Welkom in je comfy clothes. Je kunt kiezen of je zittend of liggend aan de oefeningen deelneemt. Neem voor jezelf een lekker kussen mee, zodat je dit even kunt volhouden.

Geef dit jezelf als cadeau, of aan een zwangere in jouw netwerk!

Deze sessie wordt aangeboden in groepsvorm. Informeer voor data.

...

Chapter 2: MOMMY'S, THE REAL HERO'S

Je bent kortgeleden moeder geworden, of zit al jaren in deze rol van powerwoman. Jij bent zo belangrijk en van zoveel waarde voor jouw kind(eren)! Geef en gun jezelf daarom voldoende tijd om in jezelf te investeren. 

Welkom in je comfy clothes. Je kunt kiezen of je zittend of liggend aan de oefeningen deelneemt; neem voor jezelf een lekker kussen mee, als je dit prettig vindt.

Deze sessie wordt aangeboden in groepsvorm. Informeer voor data.
De sessie kan je aanvragen als cadeau voor jezelf, of om aan je vriendin(nen) als oppepper te geven in de vorm van een moment die in het teken staat van tot rust komen, bij jezelf en vooral bij God.

Deze sessie wordt aangeboden in groepsvorm.

Heb je mommy vriendinnen of zussen? Dit kan ook op locatie worden aangevraagd.