CURSUS & TRAINING

1 op 1, in groepsverband en online!

WEKELIJKS UUR 
TRAINING BODY, MIND & SOUL

Start je ochtend goed!
Elke vrijdag: 09.00 uur - 10.00 uur: beweging, oefeningen & christelijke meditatie, in de natuur. Afwisselende, inspirerende lessen om jezelf te trainen in sensitiviteit en opmerkzaamheid.

Locatie: Veenendaal
(interesse voor BM&S op locatie: neem contact op.)

 

Joline RUST-27.JPG

ONLINE PROGRAMMA ROOTED - GEWORTELD LEVEN VANUIT JE BINNENKAMER

2 uur (besloten) groepsprogramma.
We gaan aan de slag met o.a.:
identiteit, geworteld leven, de Bijbel, ziel (oftewel: je binnenkamer) & de LEV coaching tool.


€45,- (incl. btw) + gratis Rooted playlist. 

Joline_Zuidema_HR-17.jpg

ONLINE COLLEGE: HERSENGOLVEN IN RELATIE TOT MEDITATIE, GEBED & GOD ERVAREN

Je hersenen zijn een bijzonder intelligent organisme en kunnen zelfs bepalend zijn voor hoe jij je emoties of energie ervaart. In dit webinar (1 - 1,5 uur) leer jij de 5 hersengolven kennen, word jij je bewust van hun functies in je dagelijks functioneren en ontdek je hoe ze jou helpen ontspannen. We gaan met elkaar in gesprek: in hoeverre is meditatie ook een psychologisch 'trucje' en wat is het unieke aan een levendige relatie met God; hoe leggen we een link tussen hersengolven en gebed?

Reserveer je plek in de online collegebanken!
Thuis relaxen

ONLINE PROGRAMMA: MINDFULNESS & DE BIJBEL

Binnen mindfulness train je jezelf in opmerkzaam en aandachtig leven. Verlang jij hier naar, maar vraag je je ook af hoe je als christen moet verhouden t.o.v. alle cursussen, methoden én hoe je de principes van mindfulness Bijbels kunt toepassen in jouw leven?
Wie met aandacht leeft, traint zichzelf in opmerkzaamheid en leert God sterk ervaren het alledaagse.
In dit (1,5 - 2 uur durende) webinar doen we met elkaar een aantal oefeningen, maar duiken we ook in de Bijbel en de theorie). 
Kosten: €35,- (incl. btw)

Fresh Drip Coffee

TIMELINE - INDIVIDUEEL EN GROEPEN

In deze workshop leer je een Timeline te maken over jouw eigen leven, waarbij we o.a. terugblikken op- en vooruit kijken naar vormende gebeurtenissen, levenskeuzes en de rol die God inneemt.

Je blikt terug (gouden & donkere momenten), verdiept en kijkt vooruit, een toekomst met God tegemoet. We kijken naar onze waarden en overtuigingen en gaan hiermee aan de slag via een persoonlijk mission statement.


De timeline kan je aanvragen op locatie of online. 

Happy Hiking