top of page

Ga mee op Retraite!

95% van wat we denken, zeggen of doen, gebeurt automatisch en vaak onbewust. Stap voor 2 dagen uit de automatische piloot en betreed de prachtige omgeving van de Wittenberg in Zeist. Waar zowel voor geestelijk voedsel wordt gezorgd, maar waar ook een goede maaltijd op je staat te wachten.
De plek waar je Thuis mag komen bij je eigen geestelijk verlangen. En waar je welkom bent met je vragen, je interne ruis, of de keuzes waar je voor staat.

Er staat jou een weekend te wachten waarbij je, naast inhoud & verdieping via lessen, voldoende tijd hebt voor jezelf. Voor die hangmat of wandeling in het bos. Waar ruimte is voor een overnachting in je kamer met klooster-vibe.


Waar je 3 (?) x per dag welkom bent bij de vaste gebedsgetijden.
Waar je komt om God te ontmoeten.
En waar je door mij wordt begeleid in christelijke meditatie, reflectie, stilte, aanbidding & schoonheid, in Zijn Aanwezigheid.

Waar o.a. ook oefeningen langskomen vanuit Christfulness & de training Body, Mind & Soul.


Dus...
Waar wacht je nog op? Alles is er al.
Hij verwacht je & nodigt je uit. 

 

Joline Zuidema is trainer, spreker & docent op het gebied van geworteld, aandachtig & bezield leven & auteur van het boek 'Hier Is Rust'. 

Na deze retraite 

Ga jij... kan jij... heb jij.. etc

Joline-81.JPG
Bemachtig hier je ticket & verblijf!
Zijn er dingen om rekening mee te houden? Denk aan (geestelijke of mentale) gezondheid of voedselallergie/dieetwensen:

Deze retraite kost €225,-. Dit is incl. overnachting, koffie/thee, maaltijd, verblijf, stiltetijd, en onderwijs/training.

Selecteer een item (€)

Koop je ticket hier!

bottom of page