top of page
erfertert.JPG

WORKSHOPS VOOR GROEPEN

Drie workshops die jou vanuit verschillende disciplines helpen verstillen en focussen op God.


TIMELINE – persoonlijke & geestelijke levensloop
In deze workshop ontwerp je een timeline over jouw eigen leven, waarbij we o.a. terugblikken op- en vooruit kijken naar vormende gebeurtenissen, levenskeuzes en de rol die God hierin inneemt.
Je gaat terugblikken, verdiepen en vooruit kijken, een toekomst met God tegemoet. Je kijkt naar o.a. waarden en overtuigingen en stelt n.a.v. je ontwerp een persoonlijk, geestelijk mission statement op.

AWAKE MY SOUL – Beeldmeditatie
Haal diep adem... Kijk met aandacht om je heen; sta even stil en neem alles in je op. Je gaat een route doorlopen waarbij beelden tot je zullen spreken. Naast een reflectie op de beelden die je ziet, reflecteer je ook op wat dit voor jouw eigen leven betekent en vooral voor je relatie met God. De beeldmeditatie kan zowel individueel als ook door groepen worden aangevraagd en is daarmee geschikt voor conferenties, groepen en kerken (bv. een gemeentedag).
De route kan zowel binnen als buiten worden uitgezet.

TE SOUND OF SILENCE – Stiltewandeling
Stiltewandelingen zijn er op gericht om jezelf te ‘scannen’. De relatie met jezelf en hoe je in contact staat met God. Je gaat dit ontdekken aan de hand van een aantal vragen waarmee je de wandeling instapt en door wat zich aandient in de natuur. Joline zal je gedurende de vragen en overdenkingen, stilstaand en al wandelend begeleiden en zo je hoofd & hart tot stilte brengen. We ronden de wandeling af door met elkaar hierover door te praten.

bottom of page